Profil Syarikat
Rumah > tentang kita > Tentang kita

Profil Syarikat

Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. terletak di Taman Perindustrian Chengnan, Daerah Baoying, Bandar Yangzhou, Wilayah Jiangsu. Syarikat itu meliputi kawasan seluas 38,000 meter persegi, kawasan pembinaan seluas 18,000 meter persegi, dan hampir 150 pekerja. Ia mempunyai lebih daripada 100 set peralatan membuat tali automatik dan berjentera. Ia memperkenalkan teknologi Jepun dan membangunkan barisan pengeluaran jalinan tali dua lapis baharu (diperolehi oleh Kementerian Sains dan Teknologi pada tahun 2006. Sijil Projek Xinghuo, Sijil Produk Berteknologi Tinggi Jiangsu), di peringkat lanjutan industri, ia adalah satu daripada perusahaan pembuatan tali gentian kimia yang kukuh di negara ini.

Syarikat itu telah lulus pensijilan sistem kualiti standard antarabangsa ISO9001, dan telah memperoleh kelulusan jenis China (CCS), Amerika Syarikat (ABS), Perancis (BV), Jepun (NK), Rusia (RS) secara berturut-turut, dan memperoleh Jerman (DNV-GL), UK (LR), Itali (RINA), Korea Selatan (KR) dan lain-lain 9 sijil produk marin persatuan klasifikasi berwibawa antarabangsa. Tali jenama produk perusahaan "XIANGCHUAN" termasuk produk siri polipropilena, produk siri nilon multifilamen (nilon), produk siri poliester. Syarikat itu juga secara bebas membangunkan tali polietilena berat molekul ultra tinggi, tali monofilamen nilon (biasanya dikenali sebagai Tali Atlas), Tali Campuran berkekuatan tinggi, tali komposit komposit, dan lain-lain. struktur jalinan tali mempunyai tiga helai, empat helai, enam helai, lapan helai, dua belas helai, jalinan dua lapisan, dan lain-lain, dan julat diameter 4mm-150mm adalah untuk dipilih oleh pelanggan; pengeluaran serentak Pelbagai rangkaian (jaring keselamatan, jaring lorong, jaring kalis angin, jaring penutup), produk siri penyebar. Produknya digemari dalam kalangan pengguna dalam pembinaan kapal, pengangkutan laut, operasi luar pesisir, menyelamat, penerokaan petroleum, platform, industri ketenteraan pertahanan negara, dan pengendalian pelabuhan di Lembaga Pelabuhan. Kabel jenama "XIANGCHUAN" telah menjadi jenama yang dipercayai untuk pengguna.

Mematuhi strategi jenama adalah tema abadi perusahaan; mematuhi inovasi teknologi adalah daya penggerak yang tidak habis-habis untuk pembangunan perusahaan. Syarikat itu mempunyai kuasa teknikal yang kuat dan sedang giat membangunkan produk berteknologi tinggi. Pada masa ini kami mempunyai sejumlah 16 paten ciptaan dan paten model utiliti. Ia telah memohon untuk projek Program Spark Kementerian Sains dan Teknologi, projek produk berteknologi tinggi Wilayah Jiangsu, dan projek Program Obor Wilayah Jiangsu. Dan menubuhkan pusat teknologi penyelidikan dan pembangunan tali gentian kimia, ia telah membuat sumbangan yang sewajarnya kepada pembangunan industri pembinaan kapal dan pengangkutan laut China.


*Subjek:
Name:
Phone:
*E-mail:
Address:
*Content:
*Kode Verifikasi:

INFORMASI HUBUNGI

 • Alamat:

  Jalan Chengnan No.8, taman industri chengnan, daerah Baoying, Jiangsu China

 • e-mel:

  E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
  E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
  E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
  E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

 • Telefon syarikat:

  +86-514-88253368

 • Jabatan jualan luar negara:

  +86-514-88302931

PETA LAMAN

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Hak Cipta Oleh © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Hak cipta terpelihara

PETA LAMAN

Dikuasakan oleh Yicheng Network